Om Asperum

 

Hos oss hittar du William Morris alla fantastiska mönster i både tyger och tapeter. Vi vår butik/ateljé i Örebro kan du bläddra i samtliga kollektionsböcker och du får personlig hjälp att finna det du söker. Vi har även ett urval tyger som lagervara där du kan köpa valfri mängd på metervara direkt i butiken. Tapeterna är beställningsvara och vi har normalt 1 veckas leveranstid. Tyger och tapeter finns inte upplagda i vår webbutik men vi kan givetvis även skicka till din servicepoint.  Hör alltid med oss om du undrar över något kring tyger och tapeter! Vi lämnar även rabatter på tapeterna beroende på mängd. Maila oss gärna med era frågor och önskemål. I webbutiken finns bl a ett stort urval kuddar och är det något annat mönster som du önskar så hör av dig till oss så ordnar vi det!  

I sortimentet finns också tyg & tapet från GP & J Baker samt en mängd andra varumärken på nordiska och europeiska kvalitetstyger.

Asperum är i grunden ett hantverksföretag med tapetserarverkstad och syateljé. I vårt utbud finns bland annat egenproducerade kuddar och renoverade möbler, Morris textilier och tapeter samt ett urval bilder/planscher och andra vackra ting. 

Varmt välkommen till Asperum!